xFact
Program pentru facturare periodica automata, incasari si evidenta clientilor pentru firmele care presteaza servicii periodice pe baza de contract (furnizori de telefonie, internet, cablu TV, firme de contabilitate, cabinete de medicina muncii etc.)
Odata cu achizitia acestui program veti beneficia de un discount de 30% pentru orice achizitie ulterioara, indiferent de valoarea acesteia. Mai mult, chiar daca veti achizitiona programul pentru o alta firma, veti beneficia de acelasi discount, singura conditie fiind sa ne comunicati codul fiscal al firmei pentru care s-a facut achizitia initiala
A sosit ziua in care trebuie sa faceti facturile pentru cei cativa sute sau mii de clienti carora le asigurati servicii de medicina muncii, telefonie, internet, cablu TV, contabilitate sau ce o fi.
Un cosmar.
Folosind xFact, dupa ce ati introdus datele clientlor veti face acest lucru cu doar un click pentru generarea facturilor si un alt click pentru listarea acestora. In loc sa pierdeti o luna intreaga pentru intocmirea facturilor veti rezolva aceasta povara in doar cateva minute
Descriere:
- Aplicatia permite intocmirea facturilor si a chitantelor si listarea (sau vizualizarea) acestora.
- Cursul valutar (cursul BNR) pentru cele 4 valute in care se poate face facturarea este actualizat si afisat automat, singura conditie fiind existenta unei legaturi la internet.
- Alte facilitati sunt listarea unui centralizator al facturilor pentru o anumita perioada si evidenta clientilor si a soldurilor acestora, intocmirea unei liste a vanzarilor centralizata pe clienti, necesara pentru intocmirea Declaratiei 394, etc.
- Emiterea si incasarea facturilor se poate face in Lei, Euro, USD, GBP si HUF.
Facturile emise in alte valute vor avea inscrise baza de impozitare si TVA-ul si in lei, conform cerintelor impuse de legislatia in vigoare.
- Exista posibilitatea inscrierii automate pe facturi a cursului valutar BNR pentru ziua in care a fost emisa factura.
- Programul dispune de propriul sau client de mail, astfel ca utilizatorii pot sa ceara asistenta tehnica sau sa comunice cu noi chiar daca nu au un cont de e-mail !
- Sunt implementate proceduri de backup automat, reducandu-se astfel riscul pierderii datelor.
- Exista posibilitatea protejarii cu parola a accesului la program limitandu-se accesul persoanelor neautorizate.
- Programul poate fi configurat pentru facturarea periodica automata (automatic recurring billing) cu un singur click a clientilor a caror tarife nu se schimba sau se schimba foarte rar, optiune foarte utila pentru cabinete medicale, firme de contabilitate, firme care executa diverse servicii pe baza de abonament, firme de telefonie, provideri de internet etc.

ATENTIE !
Asistenta tehnica nu inseamna asistenta contabila si nici asistenta manageriala. Daca aveti nelamuriri despre, de exemplu, cum se completeaza o factura, sau cum se organizeaza fluxul informational al firmei dumneavoastra va rugam sa va adresati contabilului dumneavoastra.

Configuratie minima:
Sistem de operare: Windows 98 sau ulterior
Procesor: 400 MHz
Memorie: 256 MB RAM
Solicitati proforma
Versiunea: 171221
Pret: 85 Euro
Numar de descarcari: 12180
Galerie de imagini
poza01
poza02
poza03
poza04
poza05
poza06
poza07
poza08
poza09
poza10
poza11
poza12
poza13
poza14