poza01
poza02
poza03
poza04
poza05
Txt2Note
Exista probabil mii de programe pentru afisarea unui "sticky Note" pe display-ul calculatorului. Ceea ce deosebeste acest program fata de alte programe de acest gen (si la ora cand am scris acest text este singurul program care dispune de aceasta facilitate) este ca textul sursa este preluat/salvat intr-un simplu fisier text si nu intr-un format proprietar cum se intampla in cazul altor programe.
In acest fel programul poate fi partajat prin intermediul Dropbox-ului cu alte computere sau cu un smartphone pe care este instalat un program care poate prelua acest text.
In concluzie, daca veti nota ceva pe calculatorul de acasa, veti regasi respectiva notita si pe calculatorul de la serviciu, daca pe unul din calculatoare veti nota o lista de cumparaturi veti regasi respectiva lista si pe smartphone, daca veti nota ceva pe smartphone veti regasi textul atat pe calculatorul de acasa cat si pe cel de la serviciu.
In alta situatie, intr-o retea oarecare, de la locul dumneavoastra de munca de exemplu, daca veti scrie un text pe unul din computere acel text va fi vazut de colegii dumneavoastra din retea, inclusiv de catre colegii aflati in alte locatii (dar care, bineinteles, au instalat si ei acest program si dispun de o conexiune functionala la internet), la fel cum daca unul din colegii dumneavoastra va dori sa anunte ceva prin intermediul acestui "sticky", toti cei din retea vor vedea acel text dupa cateva secunde.


Instructiuni de instalare si utilizare

Configuratie minima:
Sistem de operare: Windows 98 sau ulterior
Procesor: 400 MHz
Memorie: 256 MB RAM
Dropbox instalat
Conexiune la internet
Galerie de imagini
Versiunea: 130802
Pret: Gratuit
Numar de descarcari:
Sticky Note dintr-un fisier text
Descriere: