Info KAM Technologies SRL a fost infiintata in anul 2000 de catre trei membri provenind din serviciul de contabilitate si oficiul de calcul al unei mari intreprinderi de constructii de interes local.

Ca o urmare logica a cunostintelor celor trei asociati, in acelasi an societatea a inceput colaborarea cu o firma de contabilitate, angajatii societatii noastre imbogatindu-si astfel experienta in administrarea unei astfel de societati.

In paralel, societatea acorda asistenta tehnica in domeniul informatic iar o a treia activitate importanta a firmei era dezvoltarea de software.

In anul 2004 colaborarea cu fostii parteneri s-a incheiat si tot in acelasi an structura conducerii societatii s-a modificat radical.

O data cu aceasta, ca urmare a nevoii de valorificare a experientei angajatilor, a fost infiintata S.C. REGIONARIA SRL, firma specializata in consultanta financiar-contabila, expertize contabile si consultanta de afaceri. Aceasta a doua societate din cadrul grupului este coordonata din punct de vedere logistic si administrativ de catre Info KAM Technologies iar coordonarea din punct de vedere tehnic este asigurata de catre personalul cu pregatire financiar-contabila din cadrul grupului

Membrii colectivului nostru provin din medii foarte diverse, cum ar fi mediul bancar, mediul universitar, industrie, armata etc. Datorita experientei acumulate inainte de integrarea in colectivul nostru si datorita sistemului intensiv de pregatire a angajatilor (practic peste 50% din timp este rezervat studiului si cautarii de noi solutii pentru rezolvarea problemelor pe care le intimpina clientii nostrii) s-a ajuns ca fiecare din cele doua societati sa devina lider de competenta in domeniul sau de activitate.

In anul 2005 SC Info KAM Technologies a fost invitata sa faca parte din Asociatia Romana pentru Industrie Electronica si Software.

Tot in anul 2005 SC Regionaria SRL a fost autorizata de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati, devenind astfel membru al acestei institutii.

Ca urmare a prestigiului cistigat  in cele doua domenii de activitate, cele doua societati sunt periodic invitate sa colaboreze cu  institutiile de invatamint superior din orasul nostru, participind astfel la pregatirea studentilor pentru viitoarele profesii.

In intervalul 2006-2007 societatea noastra a contribuit la programul de informatizare a scolilor generale, program coordonat de Ministerului Educatiei si Cercetarii din Romania.

In prezent produsele informatice ale Info KAM Technologies sunt folosite de cateva zeci de mii de firme, organizatii, institutii din toate domeniile, atat unitati mici dar si unitati cu o activitate deosebit de complexa cum ar fi Administratia Nationala a Rezervelor de Stat, British Airwais, Fujitsu Siemens Computers, Electrecord SA, Trustul Media Pro si multe altele (vezi referinte).