poza01
poza02
poza03
poza04
poza05
poza06
poza07
poza08
poza09
poza10
poza11
poza12
poza13
poza14
Microfact
- Versiunea standard (gratuita) permite intocmirea facturilor si a chitantelor si listarea (sau vizualizarea) acestora.
- Cursul valutar (cursul BNR) pentru cele 4 valute in care se poate face facturarea este actualizat si afisat automat, singura conditie fiind existenta unei legaturi la internet.
- Alte facilitati sunt listarea unui centralizator al facturilor pentru o anumita perioada si evidenta clientilor si a soldurilor acestora, intocmirea unei liste a vanzarilor centralizata pe clienti, necesara pentru intocmirea Declaratiei 394, etc.
- Emiterea si incasarea facturilor se poate face in Lei, Euro, USD, GBP si HUF.
Facturile emise in alte valute vor avea inscrise baza de impozitare si TVA-ul si in lei, conform cerintelor impuse de legislatia in vigoare.
- Exista posibilitatea inscrierii automate pe facturi a cursului valutar BNR pentru ziua in care a fost emisa factura.
- Programul dispune de propriul sau client de mail, astfel ca utilizatorii pot sa ceara asistenta tehnica sau sa comunice cu noi chiar daca nu au un cont de e-mail !
- Sunt implementate proceduri de backup automat, reducandu-se astfel riscul pierderii datelor.
- Exista posibilitatea protejarii cu parola a accesului la program limitandu-se accesul persoanelor neautorizate.
- Se poate face verificarea datelor clientilor (VIES) direct din program.
- Asistenta tehnica, prin e-mail, telefonic sau pe acest forum este acordata ABSOLUT GRATUIT, indiferent daca este vorba despre versiunea gratuita sau cea pe bani a programului.
Acelasi lucru este valabil si pentru actualizarile programului, acestea sunt GRATUITE.
* Nota: Versiunea gratuita va afisa un mesaj care incurajeaza achizitia programului dupa depasirea unui anumit nivel al cifrei de afaceri.

Varianta extinsa (care nu este gratuita) permite pe langa optiuniile de mai sus listarea evidentei clientilor pe termene scadente, fisele analitice ale clientilor, balanta analitica a clientilor, centralizatoare cu facturile emise repartizate in functie de produsele sau serviciile facturate, centralizator al incasarilor, etc.
Tot aceasta versiune permite inserarea unui logo sau a unei sigle in antetul facturii, emiterea facturilor proforma, emiterea de avize de expeditie, incasarea facturilor direct din formularul de introducere al facturilor, listarea facturii si a chitantei pe aceeasi pagina, exportarea automata a datelor referitoare la vanzari in programul pentru Declaratia 394 etc.
In program este implementata si o rutina de afisare a ultimelor noutati legislative relevante, existand si posibilitatea vizualizarii textelor complete ale acestora. Informatiile legislative sunt afisate cu o intarziere de maximum 24 de ore de la aparitia acestora in Monitorul Oficial.

Licenta de utilizare este acordata pentru un numar nelimitat de puncte de lucru
Asistenta tehnica si update-urile ulterioare sunt COMPLET GRATUITE

Configuratie minima:
Sistem de operare: Windows 98 sau ulterior
Procesor: 400 MHz
Memorie: 256 MB RAM
Galerie de imagini
Ultima Versiune: 110221
Pret: 48 Euro  TVA
Numar de descarcari: 42293
Solicitati proforma
Program pentru facturare, incasari si evidenta clientilor
Descriere: